Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

'Αθλιοι Σκοπιανοί αποφυλακίστε τον Ιωάννη!

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τα λοιπά Πατριαρχεία  και Αρχιεπισκοπές, η Εκκλησία της Ελλάδος και όλοι οι μεγάλοι θρησκευτικοί Οργανισμοί, οφείλουν να αντιδράσουν άμεσα και να καταγγείλουν στη διεθνή κοινότητα την άθλια συμπεριφορά του καθεστώτος των Σκοπίων, που δίκασε με στημένες κατηγορίες και κρατά φυλακισμένο στα μπουντρούμια τον πολυσέβαστο Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος κ. Ιωάννη. Ο κανονικός Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος, ο οποίος υπάγεται στο Πατριαρχείο της Σερβίας, βρίσκεται στις φυλακές εδώ και 33 μήνες. Οι συνθήκες κράτησής του-όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας-είναι απάνθρωπες, καθώς οι αρχές του κρατιδίου των Σκοπίων τον αντιμετωπίζουν με ...
ιδιαίτερη σκληρότητα. Στον διωγμό του κανονικού Αρχιεπισκόπου έχει συντελέσει και συναινεί η αντικανονική και σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων, η οποία δεν αναγνωρίζεται από κανένα Ορθόδοξο Πατριαρχείο, Αρχιεπισκοπή ή Εκκλησία. Η περιουσία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αχρίδος έχει "δημευθεί" και χρησιμοποιείται από τους ψευτοκληρικούς της δήθεν "Μακεδονικής Εκκλησίας".

Οι θρησκευτικές ομάδες στο διαδίκτυο, τα blogs και κάθε πρόσφορο μέσο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, πρέπει να χρησιμοποιηθούν στην εκστρατεία για την ενημέρωση της ελληνικής και της διεθνούς Κοινής Γνώμης, ώστε ο διωκόμενος και βασανιζόμενος για την Πίστη του Χριστού Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιωάννης να αφεθεί ελεύθερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου