Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Θεσσαλονικείς, φάτε τώρα άφθονο...Μπουτάρη!

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ "ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

Προεκλογικά έκανε ό,τι είναι δυνατό για να φανεί ότι αγαπά την τοπική Εκκλησία. Μετεκλογικά, αφού επανεξελέγη, άρχισε να ανοίγει σιγά-σιγά τα "χαρτιά" του. Ο "χαρισματικός" σύμφωνα με ορισμένα ξένα ΜΜΕ και πρωτίστως τα τουρκικά, δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης "ξεσάλωσε". Κατ΄αρχήν έγραψε στα "παλαιότερα" των υποδημάτων του την Εκκλησία. Και πιστός στις αρχές που διδάσκει η άθεη Αριστερά, σνομπάρισε την παράδοση που θέλει οι...
δημοτικές αρχές να ορκίζονται με θρησκευτική τελετή και προτίμησε (κι αυτός μαζί με τους άλλους "προοδευτικούς" άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης) τον "πολιτικό όρκο". 
Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο δημαρχιακό μέγαρο κατά την "φιέστα" της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της συμπρωτεύουσας δεν περιγράφονται. Από τη μία οι "κλακαδόροι" αριστεριστές που "μάχονται" για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και από την άλλη οι υποστηρικτές στελεχών της ΧΑ που εξελέγησαν στο δημοτικό συμβούλιο και προσήλθαν για να ορκισθούν. Και ο Γιάννης Μπουτάρης, για να τους "πικάρει" φόρεσε στο πέτο μιά...φωτοτυπία με την πεντάλφα των Εβραίων του Ολοκαυτώματος, λες και οι υπόλοιποι δεν τιμούν τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας. 
Είναι ο ίδιος, ο κύριος Μπουτάρης, που "αγωνίζεται" για να επανέλθει η λάμψη της...Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην αγιοτόκο Θεσσαλονίκη, που ενδιαφέρεται για το σπίτι που φέρεται ότι γεννήθηκε ο σφαγέας του Ελληνισμού της Μικρασίας Μουσταφά Κεμάλ Αττατούρκ, που θέλει να βάλει "διπλή" ονομασία (και στα τουρκικά) στους δρόμους της συμπρωτεύουσας...
Φυσικά, τσιμουδιά δεν βγάζει ο "προοδευτικός" δήμαρχος με το...σκουλαρίκι στο αυτί για τα φρικιαστικά εγκλήματα  των νεοτούρκων σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού και των ξεριζωμένων ομοεθνών και ομοδόξων μας της Μικράς Ασίας! 
Επιμύθιον: Ό,τι ψηφίζεις παίρνεις. Και οι συνέλληνες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης που τον ψήφισαν, προφανώς αρέσκονται σε ό,τι "οθωμανικό", γι αυτό ας φάνε από τώρα και για μιά πενταετία άφθονο Μπουτάρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου