Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

"Σύντομα θα γίνετε θύματα του εχθρού που καλωσορίσατε σπίτι σας!..."

Αίσθηση προκαλεί η ανατριχιστική προειδοποίηση που απηύθυνε προς την Δύση ο  Λατίνος αρχιεπίσκοπος της Μοσούλης Amel Shimoun Nona ότι οι χριστιανοί στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα πρέπει να αναμένουν το ίδιο άκαρδο πρόσωπο και διώξεις σαν αυτές που βίωσαν οι ιρακινοί στα χέρια των ισλαμιστών μαχητών της ISIL, αφού οι ισλαμιστές δεν πιστεύουν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.
Τα σχόλια αυτά έκανε ο Nona σε συνέντευξή του στην Corriere...
della Sera.
Ο Nona βρίσκεται τώρα εξόριστος στο Αρμπίλ, στο Κουρδιστάν του Βορείου Ιράκ, αφού εκδιώχθηκε από την επισκοπή του στη Μοσούλη και προειδοποιεί τη Δύση ότι θα είναι το επόμενο θύμα εάν δεν αναλάβει άμεση δράση τώρα για να σταματήσει η εξάπλωση του ριζοσπαστικού μουσουλμανισμού.
«Τα δεινά μας σήμερα είναι το προοίμιο εκείνων που, Ευρωπαίοι και Δυτικοί Χριστιανοί, θα υποφέρουν επίσης στο εγγύς μέλλον», είπε ο αρχιεπίσκοπος.
"Θα πρέπει να εξετάσετε ξανά την πραγματικότητα μας στη Μέση Ανατολή, επειδή ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των μουσουλμάνων στις χώρες σας είναι καλοδεχούμενος."
"Βρίσκεστε επίσης σε κίνδυνο", πρόσθεσε. «Θα πρέπει να λάβετε ισχυρές και θαρραλέες αποφάσεις, ακόμα και αν έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές σας"
Ο λόγος για αυτό είναι επειδή το Ισλάμ δεν αναγνωρίζει τις δημοκρατικές αρχές, ούτε διδάσκει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.
"Οι αξίες σας δεν είναι αξίες τους. Αν δεν το καταλάβετε αυτό αρκετά σύντομα, θα γίνετε τα θύματα του εχθρού που έχετε καλωσορίσει στο σπίτι σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου