Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Επεισόδιο με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος

ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ
Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και άλλων ιεραρχών έγινε η τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος.
Την ώρα που τελείωσε η φάση της θρησκευτικής ορκωμοσίας και αφού είχε πει δυο λόγια ο Αρχιεπίσκοπος,...
τη στιγμή που πήρε το λόγο ο νέος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης για να μιλήσει, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου τον διέκοψε ζητώντας να μη προχωρήσει στην ομιλία του πριν να γίνει ο πολιτικός όρκος.
Ο Κώστας Μπακογιάννης του είπε ότι η πολιτική ορκωμοσία θα γίνει αμέσως μετά και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει ότι πρέπει να γίνει αμέσως η πολιτική ορκωμοσία για εκείνον και τους συντρόφους του που αρνούνται τον θρησκευτικό όρκο της Εκκλησίας.
Ο νέος περιφερειάρχης επέμεινε να αντιφωνήσει τον αρχιεπίσκοπο και τους ιεράρχες, ενώ την ίδια στιγμή η πλειοψηφία των παρισταμένων άρχισε να αποδοκιμάζει με φωνές και γιουχαϊσματα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου. Τελικά, η πολιτική ορκωμοσία των συγκεκριμένων στελεχών που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε, αφού πρώτα ολοκλήρωσε την αντιφώνησή του προς τους εκπροσώπους της Εκκλησίας ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου