Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Το είχαν απαγάγει οι Ιεχωβάδες γονείς του!

Βρέθηκε στην Ισπανία ο 5χρονος που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο

Στην Ισπανία εντοπίστηκε τελικά το αγοράκι που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο και το είχαν απαγάγει οι ίδιοι του οι γονείς από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν στη Βρετανία.
Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 5χρονος Ασια Κινγκ βρισκόταν σε ένα...
ξενοδοχείο, 3 χλμ. από το Βέλεζ Μάλαγα, στη νότια Ισπανία. Αμέσως μετά από τον εντοπισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι γονείς του συνελήφθησαν.
«Το παιδί βρέθηκε. Είναι στην Ισπανία με τη μαμά και τον μπαμπά του», έγραψε στην ιστοσελίδα της και η αστυνομία στο Χαμσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Ασια είχε απαχθεί πριν από δύο ημέρες από νοσηλευτικό ίδρυμα του Σαουθάμπτον, στη νότια Αγγλία και από τότε αναζητούνταν οι γονείς του και τα έξι αδέλφια του καθώς όλοι τους είχαν αναχωρήσει από το βρετανικό έδαφος.
Μετά την άφιξή τους το βράδυ της Πέμπτης με φέρι στο Χερβούργο, της βόρειο-δυτικής Γαλλίας, ένας αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο είχε ξεκινήσει για να εντοπιστεί το αγόρι που ήταν σε θανάσιμο κίνδυνο καθώς έπρεπε να ακολουθήσει πιστά τις εντολές των ιατρών. Για τις βρετανικές αρχές, ήταν «ζωτικής σημασίας» να βρεθεί το παιδί που δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς αναπηρική καρέκλα και δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει. Η ζωή του 5χρονου εξαρτάται από ένα ρινογαστρικό σωληνάκι που του επιτρέπει να φάει, αλλά υπήρχαν φόβοι ότι η μπαταρία αυτής της ιατρικής συσκευής θα μπορούσε να εξαντληθεί και το παιδί να κινδυνεύσει άμεσα.

Σύμφωνα με φίλο των γονιών του αγοριού, ο 51χρονος Μπρέτ Κίνγκ και η 45χρονη Ναγκεμέχ Κινγκ οι οποίοι είναι και οι δύο Μάρτυρες του Ιεχωβά, είχαν ενεργήσει από «απελπισία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου